Hírlevél a távoktatásról és egyéb fontos információk- NAGYON FONTOS!

Kedves Szülők!

Az igazgatói értekezleten elhangzottak alapján a következő tájékoztatást adjuk:

Március 16. hétfő:

9 órától értekezlet lesz a tantestület számára, ahol a családokat érintő újabb információkat megtudjuk, a részleteket finomítjuk és azt tájékoztató formájában megosztjuk Önökkel.

Elkezdjük a felkészülést a távoktatásra.

Nagyon fontos információ számunkra, hogy kik kérnek ügyeletet. Ez most nagyon szigorú szabályok között akkor elfogadható, ha valóban komoly indoka van. Kérem, már most jelezzék gyermekük osztályfőnöke felé, ha igénybe szeretnék venni és részletesen írásban indokolják, miért van szükségük rá. A Tankerület dönt majd arról, hogy engedélyezi-e a gyermek számára az ügyeletet. Hétfőn és kedden a saját iskolába, szerdától központilag szervezi ezt a KLIK.

Az ebédet központilag lemondták, de az összmennyiség 25 %-át csomagolva minden iskolából az ingyenesek elvihetik. Az iskola épületében ebédeltetni nem szabad, így ezt csak otthon fogyaszthatják el a gyerekek.

Kérjük, hogy a KRÉTA belépésüket a szülői felületen tegyék lehetővé. Ennek módjait már kiküldtük, és most az iskolai honlapon is elérhetővé tesszük

Ezen kívül jó lenne, ha a telefonjukra letöltenék a KRÉTA Appot.

Ezen a napon 7-17 óra között bejöhetnek a gyerekek és a szülők, hogy hazavigyék a bent maradt felszereléseiket. Fontos lenne, hogy ezt mindenki maradéktalanul megtegye, mert az iskolában a hét második felében fertőtlenítő nagytakarítást végeznek és minden holmi, ami felesleges, akadályozza ezt.

 

Március 17. kedd:

A tanárok intenzív felkészülése zajlik a távoktatásra. A feladatokat igyekszünk arányosan elosztani.

A gyerekek rendezik a felszerelésüket, berendezik otthoni tanulóterüket. Elkészítik az elmaradt házi feladatokat, pótolják az esetlegesen elmaradt tanulnivalóikat.

Mindenki számára házi feladat, hogy biztatásképpen küldjön egy üzenetet a kazisuli123@gmail.com e-mail címre. Ez a cím kizárólag ennek a feladatnak a megoldásait fogadja, minden más esetben a már ismert elérhetőségeinket használják!!! Az üzenet lehet egy általad készített rajzról, vagy más technikával készült alkotásról készült fotó, egy vers, vagy versrészlet, esetleg általad írt vers, saját gondolat, vagy hanganyag, melyen hangszereddel, énekeddel üzensz. Bárminek örülünk, csak erősítsen meg bennünket, legyetek kreatívak! A lényeg, hogy tudasd a többiekkel, kicsikkel és nagyokkal, hogy együtt mindenre képesek vagyunk. Ezeket az üzeneteket összesítjük és közzétesszük bátorításképpen. A feladat elküldésének határideje: 2020. március 20. péntek 14 óra

 

Március 18. szerda:

Elkezdődik a tanítás. Azt látom, hogy a szülők, a gyerekek és a mi részünkről is nagyon erős a motiváció, hogy ez jól működjön. Biztosan lesznek zökkenők és nehézségek, de türelemmel, megértéssel, egymás támogatásával meg tudjuk csinálni!

 

Vigyázzanak magukra és szeretteikre!Minden jót kívánunk!

 

Üdvözlettel: Iskolavezetés

 

Minden jóra fordul!

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.