Fejlesztőpedagógusunk – Meczner Kati néni – gondolatai

Kedves Szülők, Gondviselők! Tündér Tanítványaim!

Az elmúlt 12 hét alatt, a kialakult egészségügyi helyzet miatt arra kényszerülünk mindannyian, hogy online tartsuk egymással a kapcsolatot. A gyakorlat azt mutatja, hogy ez nem ment mindig teljesen zökkenőmentesen, de majdnem mindenki jól vészelte át ezt az időszakot. Voltak és vannak nagyon szorgalmas tanítványaim, anyukák és apukák, nagynénik és nagymamák, és sajnos olyanok is akadnak, akik egyáltalán nem jeleztek vissza, többszöri jelzés és megkeresés ellenére sem! Ez elszomorít, mert én minden kis és nagy tanítványomnak ugyanazzal a szeretettel és igyekezettel készítettem el a heti feladatokat. Az, hogy ők nem tartottak velünk, azt is eredményezte, hogy az a gyermek, aki nem vett részt az elmúlt időszakban a fejlesztésben, az bizony kimaradt a játékokból,  szókirakókból, a LOGIKOBÓL, grafomotoros rajzokból, logikai feladatokból,nyelvtan-helyesírás ,szövegértés,vagy a fejtörésekből. Akik viszont végig csinálták ezt a 12 hetet, nagy nagy gratulációt érdemelnek, mert tudom, hogy senkinek sem volt könnyű! Mindez nem tudta számomra teljesen pótolni az öleléseket, a cinkos mosolyokat, a közös játékok örömét, az egymásért izgulást, és a játékok is igencsak elveszetten néztek rám a polcokról, !  Hiányoztak nekik is a gyermeki kezek határozott, okos mozdulatai. Szóval eltelt 12 hét, és mi már nem ülünk össze fejlesztő órára ebben a tanévben! Nem tudok személyesen is gratulálni a nyolcadikosaimnak a sikeres felvételihez. Ebben a számomra az a legszomorúbb, hogy szeptemberben már nem is találkozunk! Mindenkinek köszönöm – nektek gyerekek, anyának, apának, nagynéninek, nagymamának – hogy hétről hétre aktív velem-létetekkel segítettétek az én munkámat és nem utolsó sorban a saját ügyesedéseteket!

Hiszem, hogy nektek hasznosan teltek a hetek, és hogy majd egy nagyszerű szeptembert kezdhetünk megint együtt!

Kívánok mindannyiótoknak pihentető, nagyszerű, kalandokkal, olvasással teli hosszú nyári szünetet!

Kedves Szülők, Család! Kívánom Önöknek, hogy a tanév befejeztével kicsit fellélegezzenek! Köszönöm azt a sok-sok háttérmunkát, amit ahhoz nyújtottak, hogy gyermekük ebben a speciális helyzetben is megállja a helyét.

Ugyanakkor tudom azt is, hogy mindannyian csak azt tettük, amit mindig is teszünk – szeretjük a reánk bízott gyermekeket! Önök is, és én is!

Üdvözlettel és szeretettel:Meczner Kati néni/fejlesztőpedagógus/

Halásztelek, 2020. június 11.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.