Ebédbefizetés – fontos információ!

Kedves Szülők!

Polcsik Hilda (elérhetősége:

https://drive.google.com/file/d/1LUso_p4cLAJzlIUrsfF74HBH_QU3m0Bu/view ), az ebédbefizetést intéző kollégánk szerint 171 fő nem fizetett még be ebédet, ebből 23 fő leendő elsős.

Kérjük, hogy legkésőbb 2020. augusztus 10-én hétfőig utalják a szeptemberi ebéd összegét, amennyiben szeretnék igénybe venni és eddig még nem tették meg. Az utalással kapcsolatos információk: http://kfai.hu/informaciok/

FONTOS:

„Ne utaljon senki anélkül, hogy nyomtatványt töltene ki az utalásról. (Az elsős szülők mindannyian megkapták elektronikusan az étkezéssel kapcsolatos tudnivalókat, nyomtatványokat. Ez a 2.számú melléklet.)

Aki kitölti és eljuttatja hozzám a nyomtatványt (akár elektronikusan), neki akkor én átállítom a programban a befizetési módot átutalásra és küldök egy fizetési értesítőt a fizetendő összegről, amit forintra pontosan kell elküldeni a GSZI számlájára.

 

Aki hétfőig nem tud bármilyen okból utalni, az szíveskedjen szerdán befáradni a suliba és készpénzben rendezni az étkezést.

 

Sorban érkeznek az utalások 15.090,- Ft-ról, amikor utalni 15.092,- Ft-ot kellene. (Készpénzben 15.090,- Ft a fizetendő a kerekítés miatt, de utalásnál nem kerekít a program.)

Amennyiben nem tudnak utalni, kérjük, hogy a pontos összeget borítékban, a gyermekük nevével, osztályával, összeggel ellátva adják le augusztus 12-én szerdán 8 – 13 óra között adják le az iskolában Polcsik Hildának, vagy a titkárságon.” (Részlet Polcsik hilda leveléből)

Ha nem tudnak utalni, akkor a befizetendő összeget pontosan kiszámolva egy borítékban adják le az iskolában Polcsik Hildának augusztus 10-én hétfőn vagy 12-én szerdán. A borítékra pontosan írják rá gyermekük nevét, osztályát és a pontos összeget!

 

Amennyiben bizonytalanok azzal kapcsolatban, hogy az áprilisra befizetett és a karantén miatt igénybe nem vett összegeket hogyan tudják elszámolni, kérjük, keressék meg Hildát a fenti elérhetőségein.

Üdvözlettel: Iskolavezetés

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.