Megérkeztek a Kazinczy cipősdoboz ajándékai a Segítség Köve Alapítványhoz :)

“Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”

(Albert Schweitzer)

Kedves Iskolapolgárok!

A mai napon elszállítottuk az általatok összeállított cipősdobozokat a Segítség Köve Alapítvány telephelyére. Innen fogják elvinni azokra a hátrányos helyzetű településekre, ahol szegénységben élő gyerekeknek adják majd át.

42 dobozt állítottatok össze és több szatyornyi édességet, könyvet, tusfürdőt, stb. vittünk az Alapítványnak, amik a dobozokból kimaradtak, de ezek is elajándékozásra kerülnek.

Segítségetek pótolhatatlan! Nagyon sok olyan gyerekhez jut majd el a küldeményetek, akiknek a ti csomagotok jelenti majd az egyetlen tárgyi ajándékot karácsonykor.

Schönek Márta és Schönek Alfréd, a Segítség Köve Alapítvány működtetői és vezetői, szívből köszönik áldozatos segítségeteket és boldog ünnepeket kívánnak mindnyájatoknak!

Számunkra igazán megható volt, hogy a Kazinczy Iskola közössége képes minden nehézség ellenére összefogni és rászoruló gyerekeknek segítséget nyújtani abban, hogy az ünnep számukra is odafigyelést, törődést hozzon, örömteli lehessen.

Kívánunk nektek nyugodt adventi készülődést és békés, boldog karácsonyi ünnepeket!

Barátsággal:

  1. november 27-én

Hegedűs Ági néni és Nádiné Obert Anikó néni

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.