Covid-helyzet a Kazinczyban (friss információk)

Kedves Szülők és Gyerekek!
Pénteken (december 4-én) este derült ki, hogy a 4.b osztályban az egyik tanuló bizonyítottan COVID fertőzött. Ő kedden volt utoljára az iskolában. Emiatt 2020. december 7-én hétfőn a 4.b osztály nem jön iskolába (tanítás nélküli munkanap), mi pedig felvesszük a kapcsolatot a járványügyi hatóságokkal, hogy a további tennivalókat megtudjuk.
A 4.b osztály tanulóit, a szülőket és ott tanító tanárokat Siry Tünde és Siry János osztályfőnökök tájékoztatják az osztály tanítási rendjéről.
A hétfői tantestületi szűrésről egyelőre még nem kaptunk további információt.
Most érkezett: „Sajnos most kaptunk értesítést arról, hogy a 2.b osztályban az egyik tanuló szülője bizonyítottan COVID fertőzött és a család többi tagja is mutatja a betegség tüneteit. Az érintett tanulónk szerdán volt utoljára iskolában. Emiatt 2020. december 7-én hétfőn a 2.b osztály nem jön iskolába (tanítás nélküli munkanap), mi pedig felvesszük a kapcsolatot a járványügyi hatóságokkal, hogy a további tennivalókat megtudjuk.
A 2.b osztály tanulóit, a szülőket és ott tanító tanárokat Stebahne Dóra és Bayer Gyöngyi osztályfőnökök tájékoztatják az osztály tanítási rendjéről.
A járványügyi hatóság döntéséről értesítést küldünk”
Tisztelettel: Iskolavezetés

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.