Köszönjük az önzetlen összefogást és a sok-sok segítséget!

„Nem tudom mi a sorsod, de egy dolgot tudok: csak azok lesznek igazán boldogok, akik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat szolgálni.”

Albert Schweitzer

Kedves Kazinczys Iskolapolgárok, Kedves Szülők, Adományozók!

Meghatódva tapasztaltuk azt az önzetlen összefogást, ami a felhívásunk nyomán alakult ki.

A vasárnap esti levelünk után már hétfőn reggel özönlöttek az adományok az Ukrajnából menekülő rászorulók számára. Kedd délutánig öt autónyi gondosan válogatott és összeállított hasznos holmit adtunk le a Segítség Köve Alapítvány raktárában.

Látszott, hogy mindenki nagy együttérzéssel és gondoskodással állította össze küldeményét. Gondoltatok a gyerekekre és a felnőttekre egyaránt. Küldtetek élelmiszert, bébiételt, matracokat, plédeket, pelenkát és egy sor olyan hasznos és szükséges dolgot, ami megkönnyítheti a háború sújtotta emberek életét.

Lelkes önkéntesen jelentkező iskolapolgárok közül többen segítettek az Alapítvány munkatársainak a csomagolásban, a szállítás előkészítésében.

Büszkék vagyunk rátok és köszönetünket fejezzük ki mindnyájatoknak a segítségetekért.

Többek között ezért a szellemiségért kitüntető számunkra a Kazinczy Iskola közösségéhez tartozni.

Az adományok fogadását a Segítség Köve Alapítvány péntekig meghosszabbította. Ha valaki még szeretne küldeni segítséget, leadhatja az iskolában, eljuttatjuk az Alapítványhoz.

Köszönettel és szeretettel:

Budapest, 2022. március 2-án

A szervezők

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.