Új járványügyi szabályok a Kazinczyban 2020. november 3-tól (kedd)

Kedves Szülők és Gyerekek!

A járványügyi helyzetre tekintettel az alábbi új szabályokat vezetjük be, illetve intézkedéseket hozzuk.

Az iskola épületében mindenkinek folyamatosan kötelező a maszk viselése. Tekintettel arra, hogy a szakemberek által javasolt 3 betartandó alapszabály közül mi csak kettőt tudunk betartani, nincs más lehetőségünk.

  1. Maszkviselés
  2. Távolságtartás – Sajnos a mi körülményeink között BETARTHATATLAN!!!
  3. Folyamatos kézmosás, kézfertőtlenítés

Hogy könnyítsünk a helyzeten, és a gyerekeknek minél kevesebbet kelljen maszkban tölteni, Igazgató úr új órarendet léptet életbe 2020. november 3-án kedden, mely szerint a gyerekeket az 5. óra után 13.05-kor haza lehet vinni, illetve engedni.

A készségtárgyakból átállunk a digitális oktatásra, így e tantárgyak elvégzendő feladatait a gyerekek a KRÉTÁ-ban kapják meg és tanáraiknak a feladatokat a KRÉTÁ-ba kell visszaküldeni, ami alapján munkájukat segíteni, ellenőrizni és értékelni tudják a kollégák.

Természetesen az 5. óra után az iskolában maradó gyerekek felügyeletét ellátjuk. A csoportokat tekintet nélkül a csoport létszámára nem vonjuk össze. Igyekszünk velük minél többet a szabad levegőn tartózkodni.

A kialakult helyzet részleteit a tantestület 2020. november 2-án délután értekezleten egyezteti, ami után részletes tájékoztatást adunk.

Kérdés, kérés, probléma esetén keressenek meg bennünket.

Üdvözlettel: Iskolavezetés

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.